Η Εταιρεία

H COR PHARMACEUTICALS A.E. είναι μια ελληνική φαρμακευτική εταιρεία που ειδικεύεται στην ανάπτυξη, παραγωγή και διανομή φαρμάκων, συμπληρωμάτων διατροφής και καλλυντικών. Με επίκεντρο τον άνθρωπο και τις ανάγκες του υλοποιεί πρωτοποριακές ιδέες με υψηλά πρότυπα δημιουργώντας καινοτόμα προϊόντα στο χώρο της υγείας και της διατροφής.

Η εταιρεία μας έχει ως στόχο να προσφέρει στους καταναλωτές καινοτόμα προϊόντα που συμβάλλουν στην κάλυψη των σύγχρονων αναγκών. Με βάση αυτή τη φιλοσοφία δημιουργήθηκε η σειρά συμπληρωμάτων διατροφής CellBium, που σε συνδυασμό με μια ισορροπημένη διατροφή και άσκηση συμβάλλει στην ουσιαστική ενδυνάμωση και θωράκιση του οργανισμού. Τα συμπληρώματα διατροφής CellBium δημιουργήθηκαν για να καλύψουν τις ανάγκες όλης της οικογένειας. Με άκρως μελετημένες φόρμουλες, η σειρά CellBium γίνεται ο καθημερινός σας σύμμαχος.

Τα προϊόντα της COR PHARMACEUTICALS A.E. αναπτύσσονται και παράγονται σε εργοστάσια στην Ελλάδα, αλλά και σε χώρες εντός της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Τα εξειδικευμένα εργοστάσια που συνεργαζόμαστε πληρούν αυστηρά κριτήρια για την παραγωγική διαδικασία με υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις που εφαρμόζουν το διεθνές σύστημα διαχείρισης HACCP (Hazard Analysis and Critical Points). Ιδιαίτερη προσοχή δίνεται στην επιλογή άριστης ποιότητας πρώτων υλών, καθώς και σε όλα τα στάδια παραγωγής και συσκευασίας των προϊόντων. Όλα τα συμπληρώματα διατροφής της COR PHARMACEUTICALS A.E. είναι γνωστοποιημένα στον Εθνικό Οργανισμό Φαρμάκων (ΕΟΦ) και κατέχουν όλα τα απαραίτητα έγγραφα και πιστοποιητικά, όπως αυτά ορίζονται από την ελληνική και ευρωπαϊκή νομοθεσία. Οι ισχυρισμοί υγείας των προϊόντων που χρησιμοποιούνται στις συσκευασίες τους είναι οι εγκεκριμένοι σύμφωνα με τον Κανονισμό (ΕΚ) 1924/2006 της Ευρωπαϊκής Επιτροπής (EFSA).

logo_cor